O úroveň výš na stránku "2023"

Časopis prameny zdraví

Časopis Prameny zdraví představuje adventistické zdravotní poselství, které je založeno na současných a vědecky ověřených informacích o celkovém zdraví – jak tělesném, duševním, duchovním, tak sociálním. Je nedílnou součástí balíčku zdravotně-misijních služeb poskytovaných Oddělením zdraví České unie adventistů sedmého dne. Časopis je určen jak členům církve, tak široké veřejnosti, a zároveň motivuje čtenáře k účasti na dalších misijních aktivitách, jako jsou rekondiční pobyty nebo Kluby zdraví, které umožňují osobní setkání a interakci.

Vzhledem k situaci, kdy téměř tři čtvrtiny populace České republiky trpí nadváhou nebo obezitou, přičemž počet diabetiků přesahuje milion, a kdy stoupá výskyt depresí, nespavosti a alergií, je klíčové poskytovat široké veřejnosti kvalitní a vědecky ověřené informace o zdraví.

Časopis Prameny zdraví se zaměřuje na nekomerční předávání těchto informací a zároveň sdílí duchovní poselství. Jeho cílem je doprovázet čtenáře na cestě k celkovému zdraví prostřednictvím zdravé výživy a harmonického životního stylu. Nabízí podložené rady pro zlepšení zdraví jak jednotlivců, tak jejich rodin.

Časopis je určen široké veřejnosti, která má zájem o zdravý životní styl. Kromě fyzického zdraví se věnuje i duševnímu a duchovnímu aspektu, partnerským vztahům, výchově dětí a dalším tématům. Spolupracuje s odborníky a přináší výsledky vědeckých studií.

Vzhledem k misijnímu charakteru časopisu nenabízíme reklamní prostor, který by byl v rozporu s jeho povahou. Jeho vydávání je možné pouze s podporou z dotací a sponzorských darů. Od roku 2020 vychází časopis čtvrtletně, zatímco jeho cílem zůstává pomáhat čtenářům orientovat se v oblasti zdravého životního stylu.

Cílem projektu je usnadnit čtenářům navigaci v obtížných dobách a vést je k aktivitám, které umožní osobní setkání, spřátelení se s dalšími lidmi a sdílení evangelia s našimi bližními.

Časopis Prameny zdraví je možné si předplatit na webu Magazín zdraví.

Žadatelem projektu je Prameny zdraví, z. s., organizace zabývající se podporou a šířením zdravého životního stylu.

O úroveň výš na stránku "2023"

Příspěvky 2025

Česká republika - Raiffeisenbank
č. ú.: 398155036/5500
IBAN: CZ7655000000000398155036

Variabilní symbol: 2025

ASI-CS, z.s.
ADVENTIST-LAYMEN'S
SERVICES AND INDUSTRIES

LONDÝNSKÁ 30
120 00 PRAHA 2
VINOHRADY
TEL.: 736 46 15 15

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše