O úroveň výš na stránku "2019"

Společenské centrum Prameny zdraví

V samém srdci Prahy se v průběhu týdne scházejí stovky návštěvníků na nejrůznějších programech, seminářích, přednáškách či kurzech.

Společenské centrum Prameny zdraví se nachází v samém srdci Prahy, nedaleko Staroměstského náměstí, v historické budově ze 16. století, ve které nocovaly v minulosti i známé osobnosti tehdejšího světa. Dnes poskytují jeho prostory možnost seznámit se s dalšími lidmi, které třeba také zajímá vlastní zdraví, pro něž chtějí něco udělat. Kteří si rádi přijdou zacvičit, zasmát se a zamyslet. Nad sebou i druhými – v různých programech vedených členy a spolupracovníky týmu Pramenů zdraví. V minulosti jste se zde mohli setkat třeba s 95letým profesorem z Kalifornie, který dodnes přednáší a jezdí po světě – jako živoucí vizitka celoživotního příklonu k nejlepší stavě a optimálnímu životnímu stylu. Aktuálně zde v přednáškových cyklech každý rok od září do května probíhá několikaleté studium posledních poznatků ve vztahu výživy a zdraví pro laickou i odbornou veřejnost.

Přijďte se i vy na chvílí zastavit a načerpat informace či motivaci do oázy klidu a pohody v srdci Prahy. Nebudete litovat. :) Více informací o pravidelných aktivitách naleznete na webu společenského centra Prameny zdraví.

 

Žadatelem projektu jsou Prameny zdraví, z. s., organizace zabývající se podporou a šířením zdravého životního stylu.

O úroveň výš na stránku "2019"

Příspěvky 2025

Česká republika - Raiffeisenbank
č. ú.: 398155036/5500
IBAN: CZ7655000000000398155036

Variabilní symbol: 2025

ASI-CS, z.s.
ADVENTIST-LAYMEN'S
SERVICES AND INDUSTRIES

LONDÝNSKÁ 30
120 00 PRAHA 2
VINOHRADY
TEL.: 736 46 15 15

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše