O úroveň výš na stránku "2019"

Časopis Prameny zdraví

Časopis Prameny zdraví přináší komplexní zdravotní poselství na bázi vědecky podložených informací. Primární cílovou skupinou jsou ti, kteří se zajímají o výživu, prevenci nemocí a zdravý životní styl.

Tisíce čtenářů dostávají každé dva měsíce do schránky nové číslo časopisu Prameny zdraví. Je pouze na předplatné a vydává se už 25 let. Že jste o něm ještě neslyšeli? To je chyba :). 

Můžete si jej objednat ještě dnes, stačí navštívit webové stránky www.magazinzdravi.cz a vyplnit a odeslat přihlášku. Kdo nechce časopis dostávat v tištěné podobě, může si objednat digitální předplatné. Časopis přichází s nejnovějšími informacemi z oblasti výživy a životního stylu, přináší ale také zajímavé články z dalších oblasti, třeba partnerských vztahů, životního prostředí, duchovního zdraví atd. Je jakýmsi orientačním majáčkem v rozbouřených vodách dnešního světa – tady je bezpečný přístav, tady naleznete útočiště a spočinutí. Tady vás nikdo nebude chtít oklamat, využít, obelstít… Tady je to nejlepší – i pro vás.

Žadatelem projektu jsou Prameny zdraví, z. s., organizace zabývající se podporou a šířením zdravého životního stylu.

O úroveň výš na stránku "2019"

Příspěvky 2025

Česká republika - Raiffeisenbank
č. ú.: 398155036/5500
IBAN: CZ7655000000000398155036

Variabilní symbol: 2025

ASI-CS, z.s.
ADVENTIST-LAYMEN'S
SERVICES AND INDUSTRIES

LONDÝNSKÁ 30
120 00 PRAHA 2
VINOHRADY
TEL.: 736 46 15 15

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše