O úroveň výš na stránku "2019"

Rekondiční pobyty NEWSTART

Krásný týden bez stresu, naplněný množstvím informací, aktivit a příležitostí ke sdílení a navázání přátelských vztahů. Teoretické i praktické seznámení s osmi principy programu NEWSTART.

"Krásný týden v krásné přírodě s krásnými lidmi.", i tak by se dala popsat aktivita, kterou nabízejí Prameny zdraví již od roku 1995 a kterou prošly již tisíce spokojených absolventů. Za všechny třeba tato reakce:

Na pobyt NEWSTART jsem jela na doporučení kolegy z práce. Nevěděli jsme s přítelem vůbec, do čeho jsme se pustili – on ještě méně než já. Když byl na první večeři květákový mozeček, věděla jsem, že je zle. Členové týmu NEWSTART na nás však byli milí, do ničeho nás nenutili, a tak jsme jej nějak snědli, podobně jako následující snídani i oběd – a tak dále… 

Nevím přesně, kdy se v nás něco změnilo, ale vím, že ve středu jsme vyhodili klobásy, které jsme si s sebou přivezli jako „krabičku poslední záchrany“. Celý týden jsme nepili, nekouřili, nejedli maso – a dokonce si ani nikde nedali kávu. Lehká vegetariánská strava nám zachutnala a pobytu s intenzivním programem jsme si začali užívat.

Můj život se po návratu hodně změnil. Přešla jsem na stravu a životní styl, který nám doporučovali. Všechno mi to dávalo – a dává – dobrý smysl. Tím spíše, že některé věci jsem už dříve intuitivně tušila a praktikovala. Únava, která mne sužovala, zmizela. Už mi táhne na padesátku, ale dneska mám tolik energie, že je spíše problém mne zastavit!

Tenhle program skutečně funguje. A najíte se více než dosyta. Stačí jen chtít – a přesvědčíte se na vlastní kůži.

Bližší informace (včetně termínů a přihlášky) se nacházejí na webu Magazín zdraví.

 

Žadatelem projektu jsou Prameny zdraví, z. s., organizace zabývající se podporou a šířením zdravého životního stylu.

O úroveň výš na stránku "2019"

Příspěvky 2025

Česká republika - Raiffeisenbank
č. ú.: 398155036/5500
IBAN: CZ7655000000000398155036

Variabilní symbol: 2025

ASI-CS, z.s.
ADVENTIST-LAYMEN'S
SERVICES AND INDUSTRIES

LONDÝNSKÁ 30
120 00 PRAHA 2
VINOHRADY
TEL.: 736 46 15 15

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše