O úroveň výš na stránku "2019"

Misijní tábory - Elisha Ministries

Misijnou skupinu MiChaEl tvoří lidí z různých sborů z Česka i Slovenska. Děláme společně tzv. Misijní tábory. Tábory jsme přijaly z Polska a zvláštním Božím vedením jsme je začali organizovat i u nás. Pozveme členy sboru a okolí, aby se s námi sešli na týden v létě. Pak se už věnujeme workshopům,různým typům misie a výletu. Cílem táboru je vytvoření jednoty ve sborech a samostatné studium Bible a úkolů sobotní školy jednotlivými členmi.

Misie je povolání, které jsme dostali od Pána Ježíše, když vyslal učedníky do měst. I dnes je Boží povolání aktuální. Na Misijních táborech chceme dát všem příležitost, aby podle svých darů mohli zkoušet různé druhy misie.

Tento rok 18.-25. 8. proběhl tábor v Prachaticích. Táboru se zůčastnily především rodiny s dětmi.. Dopoledne jsme se těšili na workshopy a zamyšlení a odpoledne jsme dělali stolečkovou evangelizaci na náměstí.Děti při tom rozdávaly balónky s biblickými veršíky. A to by nemohl být tábor, kdybychom si nevyšli taky na výlet. Dále jsme měli na programu jednodenní výstavu zdraví. Na pomoc nám přišli dokonce i bratři a sestry ze sboru. Průběžně nám začali přicházet lidé. Všechno by bylo fajn, kdyby zůstalo pod mrakem, ale Murphyho zákony zafungovali a na půl hodiny se rozpršelo. Z lidského pohledu by to byl problém, ale Pán Bůh měl zřejmě záměr nám přivést jedem manželský pár do cesty. Mladý pár byl zaujatý tím, co děláme. Sami chtějí pomáhat lidem, takže měli jsme si o čem promluvit. Muž si již předtím objednal knihu Ten který přichází. Díky Bohu za povzbuzjící setkání. Po té už přestalo pršet a lidé, kteří se schovávali před deštěm u nás ve stanech odešli povzbuzení dál. S jednou paní jsme dosud v kontaktu.

      
Druhý víkend v srpnu se někteří z nás sešli v Brně na Olomoucké na misijním víkendu. Sjeli jsme se ve čtvrtek večer. A v pátek jsme dělali celý den výstavu zdraví.Byli jsme rádi, že se aktivně angažoval zdejší sbor.Přišlo okolo 180 návštěvníku. Sobotu jsme měli naplněnou duchovním programem. V tu samou sobotu jsme měli dvě přednášky pro veřejnost, které přenášel Roman Uhrin.Přišlo několik lidí z výstavy zdraví. Sbor dále pokračuje s lidmi na klubech zdraví.

Druhý tábor který jsme dělali v roce 2019 byl tábor ve městě Námestovo na Slovensku. Byl taktéž určený pro rodiny s dětmi. Námestovo je výrazně katolická oblast. Proto naše církev má tamější oblasti jen pár členů. Lidé se dívají na jiné církve s velkými předsudky. Bratr Milan Uhrin tuto oblast poznal a takže jsme se zaměřili na roznášení letáků „Modli se za mně“. Posléze během tábora nás těšila i odezva lidí přes SMS. Program nám zpestřoval bratr Uhrin seminářem: Jak budovat zdravé vztahy. A s dětmi jsme si užili 2 bojovky.

Stejným stylem fungoval i předchozí tábor pro rodiny s dětmi na Slovensku v oblasti Staškov. Tam jsme udělali také program pro místní komunitu a sbírali jsme odpadky, takže jsme udělali i něco pro naše prostředí.

 Žadatelem projektu je Elisha ministries, z.s.

 

O úroveň výš na stránku "2019"

Příspěvky 2025

Česká republika - Raiffeisenbank
č. ú.: 398155036/5500
IBAN: CZ7655000000000398155036

Variabilní symbol: 2025

ASI-CS, z.s.
ADVENTIST-LAYMEN'S
SERVICES AND INDUSTRIES

LONDÝNSKÁ 30
120 00 PRAHA 2
VINOHRADY
TEL.: 736 46 15 15

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše